Abrins hotell startade 1957 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet. Idag handlar vårt koncept om att du ska kunna njuta av de bästa fördelarna med ett hotell utan att det ska kosta för mycket. Beläget i närheten till såväl Västerås flygplats som till city kan vi kombinera både läge och bekvämlighet.
Vår ambition är att kunna göra din vistelse hos oss både billig, bekväm och bra. Hotellet är utrustat med 14 rum och 30 bäddar och alla ytor är helt djur- och rökfria. Det renoverades år 2009, och är i ett fräscht och bra skick med dusch, wc, kabel-tv, klockradio i varje rum.

Nära till city
Med 9 minuter till Västerås city finns ett stort utbud av restauranger, butiker och sevärdheter att tillgå.
7 minuter till flygplatsen
Västerås flygplats ligger bara några minuter från hotellet.
Dygnet runt-öppen mack
20 meter från hotellet finns en välsorterad bensinmack, öppen dygnet runt.

Adress:
Kopparbergsvägen 47
722 12 Västerås
Med bil:
E18, avfart Emausmotet
Vid OKQ8 bensinstation

BOKA RUM I VÄSTERÅS

frukostbild_150

Frukost ingår alltid

Vår frukostbuffé ger dig en bra start på dagen, välj bland kaffe, te, juice, ägg, massor av pålägg och brödsorter, fruktsallad och mycket mer.

Incheckning dygnet runt

För att kunna erbjuda våra kunder riktigt bra service ger vi möjlighet att checka in när som helst på dygnet.

Gratis Wifi

Självklart erbjuder vi gratis WIFI för våra kunder.

Fri parkering

På Dialog står du tryggt och nära på hotellets parkeringsplats, precis utanför entrén.

Våra rum

Enkelrum

I våra enkelrum  finns allt ni behöver för en god natts vila. I våra ljusa, luftiga rum bor ni bekvämt till ett förmånligt pris. En bekväm säng från Hästens, platt-TV med ett antal kabel-TV-kanaler och egen WC med dusch och hårfön bidrar till en hemmakänsla. Kylskåp finns. Alla rum nyrenoverade mars 2013!

Boka

Dubbelrum

Våra dubbelrum  erbjuder samma bekvämlighet som enkelrummen – för två personer. Här kopplar ni av med två sängar från Hästens, ej stående ihop, och har precis som enkelrummen samma utbud med kabel-TV, kylskåp samt egen WC med dusch och tillgång till hårfön. Alla rum nyrenoverade mars 2013!

Boka

Kombirum med pentry

I vårt kombirum bor ni upp till 6 personer på 57 kvadrat, avskilt på hotellets nedervåning. Kombirummet består av ett vardagsrum med pentry och två sovrum med två enkelbäddar i varje rum. Soffan i vardagsrummet görs enkelt om till en bädd för 2 personer. Även i kombirummet finns självklart trådlöst Internet, kabel-TV-utbud och kylskåp samt WC och dusch, med tillgång till hårfön. Alla rum nyrenoverade mars 2013!

Boka